El PRyA denúncia la falta de manteniment en la via pública a Requena

Post també disponible en: Castellano

El Partit de Requena i Llogarets ha fet pública aquesta setmana la seua total desavinença amb l’equip de govern de Requena per la falta de manteniment de la via pública en el municipi i en els llogarets mitjançant nota de premsa.

El PRyA denúncia la falta de manteniment en la via pública

“La falta de neteja i manteniment és un problema enquistat que ve des de lluny sense que el govern socialista de Mario Sánchez siga capaç de resoldre’l.

En les últimes setmanes, en la nostra formació estem rebent multitud de queixes relacionades amb la neteja i el manteniment de la via pública. 

Carrers bruts i dolents herbes és la imatge amb la qual ens trobem en el municipi com un problema enquistat que ve des de lluny sense que el govern socialista de Mario Sánchez siga capaç de resoldre’l. 

Com tots els anys, en aquestes dates les males herbes inunden els nostres carrers i, un any més, la falta de personal impedeix que es puguen retirar amb normalitat. Això és degut a la falta de previsió per part del govern de PSOE i Podemos, incapaç de preveure una situació que es repeteix tots els anys. 

Des del Partit de Requena i Llogarets hem vingut votant en contra dels pressupostos municipals any rere any, per no contemplar un augment dels serveis públics de neteja i manteniment, alguna cosa que per a nosaltres és fonamental. El temps ens ha donat la raó. 

L’Ajuntament de Requena ha de replantejar-se tot el funcionament d’aquests serveis públics, perquè la brutícia i la falta de manteniment és un fet constant que ens avergonyeix a tots, perquè una ciutat bruta és una cosa que ningú desitja, ni veïns ni visitants. 

Des del PRyA instem el govern socialista de Mario Sánchez a solucionar aquest problema d’una vegada per sempre, la falta de neteja i manteniment en la via pública s’ha de solucionar amb urgència i de manera definitiva”. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*