Rosario Pardo García, reelegida presidenta del CIM “L’Armònica” de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Després de l’Assemblea general ordinària corresponent a l’exercici 2021 que es va celebrar el passat 22 d’abril, es va obrir el procés electoral per a la renovació de l’actual Junta Directiva després dels seus primers 4 anys de mandat.  

El termini per a la presentació de llistes va finalitzar el passat 11 de maig. Tal com estableix el reglament electoral aprovat recentment per l’Assemblea de Socis, el 13 de maig coincidint amb la publicació de les llistes, es va proclamar l’única candidatura presentada com a nova Junta directiva. 

Rosario Pardo ja havia expressat a l’Assemblea de Socis la seua intenció de “presentar-se a la reelecció amb tot el seu equip i la il·lusió en els projectes en marxa i la nova etapa que s’obri per a la societat una vegada recuperada la normalitat i amb la base del treball social, musical i de gestió realitzat en els últims anys pel seu equip”, segons fonts de l’entitat. 

E”l primer mandat de la presidenta del Litre s’ha caracteritzat per una forta inversió per a la renovació i adequació del patrimoni de la societat (nova escola de música, noves instal·lacions de climatització en el Palau de la Música, renovació Saló Assajos, adequació de l’antiga escola,  restauració de façanes del  conjunt d’edificis del Litre, renovació del gran instrumental de la Banda Simfònica, etc)”. Rosario Pardo ha declarat que aquesta labor “continuarà en aquest nou mandat amb la remodelació integral del local social, que s’iniciarà en breu.  Darrere d’aquesta gran inversió hi ha una òptima gestió econòmica per al finançament i la reeixida gestió de subvencions així com un equip  directiu expert en execució d’obra. D’altra banda, cal ressaltar que el Litre s’ha destacat en la continuïtat de les activitats de les seues agrupacions durant la pandèmia, la qual cosa li ha valgut fins i tot el reconeixement del IVC i de la FSMCV, i que acaba de finalitzar un innovador procés per a la selecció del seu director artístic, Saül Gómez Soler, recentment nomenat”. 

En qualsevol cas, per a la junta encapçalada per Rosario Pardo, “el major èxit és el suport dels socis en desistir de qualsevol competència electoral, i el context de pau social i unió que es respira en la Societat i que els permet afrontar aquesta nova etapa amb renovat optimisme i amb un equip de directius i directives molt sòlid, experimentat i compenetrado”. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*