El PRyA denúncia que molts camins continuen intransitables en plena campanya de la verema

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets volem fer públic que un gran nombre de camins del nostre municipi continuen intransitables o suposen un perill per als agricultors en plena campanya de verema. 
Són múltiples les queixes, sobretot d’agricultors, que hi ha sobre el mal estat dels camins ja que, en molts d’ells, es fa molt difícil transitar en períodes de pluja o suposen un greu risc a l’hora de circular amb un vehicle pel perill de bolcada del mateix i el risc conseqüent per a l’agricultor. 
A més, moltes d’aquestes vies agràries continuen sense arreglar-se per part de l’Ajuntament després de les destrosses dels temporals de pluges de fa uns dies i del passat 27 de novembre de 2020, entre altres. 
El Partit de Requena i Llogarets veu necessari el manteniment dels camins en tot el municipi de Requena, per la qual cosa creiem que hauria d’haver-hi una brigada de camins que complemente a la motoniveladora i es dedique al manteniment i reparació de les nostres vies agràries durant tot l’any, són interrupció i de manera constant, aqueixa és l’única manera de tindre uns camins dignes per als agricultors. 
Dir també que tots els impostos recaptats pel pagament de l’IBI de les parcel·les de cultiu, que és al voltant de 200.000 euros, hauria d’anar destinat a sufragar econòmicament la brigada de camins que el PRyA proposa. 
Cal dir que els diners ingressats pel pagament de l’IBI ha de ser invertit en el desenvolupament de la zona on està la propietat per la qual es paga i, en aquest cas, els ingressos per les parcel·les de cultiu haurien de ser gastats en la reparació i manteniment dels nostres camins. 
La proposta de creació d’una brigada exclusiva per als camins ja la va portar el PRyA en el seu programa electoral i continua sent un compromís per a nosaltres, perquè no pararem fins a solucionar el problema del manteniment dels nostres camins per a tindre unes comunicacions dignes per als nostres agricultors.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*