L’Ajuntament d’Utiel denuncia l’incivisme en l’ús dels contenidors

Post també disponible en: Castellano

Alguns veïns incívics deixen les bosses de fem en el sòl en lloc de depositar-les en el contenidor, provocant un problema d’insalubritat.

L’Ajuntament d’Utiel apel·la al civisme i a la conscienciació ciutadana després de detectar que en diferents zones del municipi l’exterior dels contenidors apareix replet de bosses de fem, cartons, botelles o fins i tot estris i andròmines velles que haurien d’emportar-se a l’ecoparc. 
Per a aquests ciutadans incívics resulta molt més còmode deixar el seu fem en el sòl en lloc de depositar-la en els contenidors corresponents el que, a més de provocar una imatge penosa d’Utiel, genera espais insalubres.
L’Ajuntament d’Utiel informa que el servei de recollida de residus urbans es realitza diàriament a través de la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi i la capacitat dels contenidors és suficient per a la demanda de la ciutadania pel que aquests comportaments són clarament una mostra d’incivisme i irresponsabilitat, especialment en aquest període COVID en el qual s’estan intensificant les mesures higièniques per a evitar contagis.
Amb l’objectiu de combatre aquestes males pràctiques, el consistori extremarà la vigilància en els punts de recollida de fem per a així localitzar als infractors. El consistori recorda que és obligatori depositar el fem a l’interior dels contenidors i per tant se sancionarà a aquells que incomplisquen la normativa de gestió de residus.
L’Ajuntament d’Utiel remarca que mantindre una ciutat neta és tasca de tots i necessita de la implicació i la col·laboració ciutadana perquè les bones pràctiques mediambientals siguen una realitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*