El PRyA denúncia que tan sols hi ha 3 persones en la brigada de neteja de la Ciutat de Requena

Post també disponible en: Castellano

El portaveu municipal del PRyA, Joaquín González González, denúncia que el govern socialista de Mario Sánchez no ofereix els serveis públics bàsics als requenenses 

Des del Partit de Requena i Llogarets denuncien que “tan sols hi ha tres persones destinades a la neteja a la ciutat de Requena, dues a peu i un en la barredora, una cosa totalment insuficient per a tot el nucli urbà”. 
“Des de fa temps s’estan produint baixes en la brigada de neteja sense que des del govern socialista de Mario Sánchez es faça res per cobrir-les amb més personal, amb l’objectiu d’estalviar aqueixos sous i que vagen a engrossir el superàvit del qual tant fa gala l’alcalde. 
És per tot això que la brutícia acumulada per la falta de neteja s’està incrementant en tota Requena, al que cal sumar l’abundància de males herbes que tots els anys patim en aquesta època. 
Vaja per davant el més absolut suport del PRyA als treballadors de la brigada de neteja viària, perquè fan tot el treball possible malgrat ser només tres persones. 
El que no podem consentir des del PRyA és que des del govern de PSOE i Podemos s’està fent gala de tindre superàvit en els comptes de l’Ajuntament quan no es cobreixen els serveis públics bàsics que són d’obligat compliment. 
L’Ajuntament de Requena no té superàvit per la bona gestió del govern municipal, al contrari, el té per no gestionar les partides pressupostàries necessàries i per no cobrir els serveis públics bàsics, és a dir, per aplicar retallades encobertes per a estalviara aqueixos diners i gastar-lo en l’ultime any en obres per tot el municipi de cara a les eleccions municipals de 2023. Així ha aconseguit el superàvit el govern socialista de Requena. 
Des del PRyA exigim a l’alcalde socialista Mario Sánchez que cobrisca amb els diners del superàvit tots els llocs de treball necessaris en les brigades municipals, policia local, urbanisme i administració interna per a donar un servei de qualitat als requenenses”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*