Correus admet des de hui el pagament de rebuts de l’Ajuntament de Xest en les seues oficines

Post també disponible en: Castellano

Després de la signatura d’un conveni de col·laboració perquè els ciutadans i ciutadanes puguen utilitzar qualsevol oficina de Correus per a abonar els impostos i tributs que gestiona el consistori

Correu-vos i l’Ajuntament de Xest han subscrit un acord, que ja està operatiu des de hui, per a admetre el pagament dels tributs i impostos del municipi. Gràcies a aquest acord els ciutadans i ciutadanes poden pagar tots els rebuts i liquidacions emesos pel consistori en l’oficina de Correus de la localitat situada al carrer C. Ángel Tarín Haro o en qualsevol de les 2.370 oficines que Correus té a Espanya i abonar-los durant l’horari d’obertura d’aquestes. 

Aquest tipus d’acords estableixen mecanismes de col·laboració per a augmentar i millorar la qualitat dels serveis que es presten en benefici de la ciutadania, un propòsit pel qual treballen totes dues entitats. Amb l’oferta de nous productes i serveis, Correus continua treballant per a impulsar i desenvolupar l’activitat de la seua xarxa d’oficines. 

El servei de cobrament de rebuts està dirigit a empreses i organismes públics i permet una gestió de cobraments senzilla, a través de les oficines de Correus. Utilitzant la infraestructura del gir postal, els ciutadans que abonen aquest servei poden realitzar els seus pagaments a les empreses i organismes públics adherits al servei, en qualsevol oficina informatitzada de Correus en tot el país i amb amplis horaris d’obertura. 

Durant l’últim any, l’empresa postal ha signat convenis similars amb organismes com la Diputació de València, la Agència Tributària Valenciana -ATV-, SUMA Alacant, la Entitat Valenciana de Habitatge i Sòl –EVHA—i ajuntaments de la Comunitat Valenciana, a més d’altres empreses de gestió d’aigües i diferents subministraments. 

En el cas dels pagaments per a organismes i entitats s’inclou un codi de barres en el rebut amb tota la informació del pagament a realitzar. D’aquesta manera, la transacció es carrega en el sistema de manera automàtica i es millora l’eficiència general del procediment, tant per al ciutadà com per a l’entitat a l’hora de rebre la informació del pagament.

L’organisme o l’empresa rebrà en el seu compte els pagaments realitzats en un termini de 72 hores, juntament amb la informació necessària per a realitzar la comptabilització d’aquests.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*