El PRyA en pro del comerç local proposa fomentar-lo com una de les seues propostes electorals

Post també disponible en: Castellano

El Partit de Requena i Llogarets, en pro del comerç local proposa fomentar-lo com una de les seues propostes electorals: “En la nostra formació estem totalment a favor del comerç local, perquè són part de la nostra identitat com a municipi, generen ocupació, estimulen l’economia local i donen el millor servei al client”. 

Des del PRyA i per a fomentar el comerç local proposen les següents mesures res més arribar al govern:

  • ADEQUACIÓ DE L’ENTORN. Des del PRyA adequarem tot l’entorn urbà de les nostres zones comercials perquè resulte més atractiu als clients. 
  • MÉS NETEJA. Un dels grans problemes de Requena que ha generat el govern socialista de Mario Sánchez, la brutícia als nostres carrers, també afecta al comerç local. Amb el PRyA s’augmentarà la neteja en la zona comercial per a deixar un entorn totalment net.
  • MÉS SEGURETAT. En el PRyA volem més seguretat en les nostres zones comercials, per això augmentarem el nombre d’efectius policials.
  • TURISME. Hem d’aprofitar totes les nostres possibilitats, per això baixarem el turisme de La Vila perquè visite també la nostra zona comercial. 
  • INCENTIVAR LES COMPRES. Des de la nostra formació secundarem i fomentar les compres en comerç local de proximitat, repetint i augmentant tots els anys el Bo Consum.
  • CAMPANYA DE NADAL. Potenciarem en la Setmana de Nadal l’activitat comercial local, augmentant l’enllumenat nadalenc als carrers, amb un gran arbre de Nadal, amb activitats per als més xicotets i amb una pista de patinatge sobre gel (no la de plàstic actual).
  • TRANSPORT URBANO. Gràcies al nou transport urbà del PRyA amb la creació de l’EMT a Requena, es fomentarà el comerç amb els nostres comerços locals, ja que des de les urbanitzacions de San José o Casablanca, els llogarets, o zones altes com Les Penyes tindran molt més fàcil fer les seues compres a qualsevol hora del dia, gràcies a les parades cada hora dels autobusos. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*