El PRyA sol·licita a l’Ajuntament de Requena el tancament al trànsit de l’Avinguda Raval a les vesprades

Post també disponible en: Castellano

És costum tots els anys tancar l’Avinguda Raval al trànsit a les vesprades a causa de la gran afluència de veïns i visitants que fan ús d’ella per a passejar o gaudir de les terrasses.

Això es fa per a disminuir al mínim la possibilitat de qualsevol accident, doncs a la multitud de gent passejant, cal sumar a bastants xiquets jugant i nombrosos treballadors de l’hostaleria que creuen constantment la calçada per a atendre les terrasses de bars i restaurants. 

Des del Partit de Requena i Llogarets “no podem entendre que, en aquestes dates amb l’estiu molt avançat, l’Avinguda Raval seguisca sense tancar-se al trànsit a les vesprades”. 

“La falta de gestió del govern socialista de Mario Sánchez està perjudicant de manera preocupant el dia a dia dels requenenses, doncs a aquesta situació del trànsit en l’Avinguda Raval cal sumar que la piscina municipal de Requena continua tancada de manera vergonyosa tres setmanes després de la seua obertura altres anys”.

“Arribat aquest moment en la legislatura i després de 6 anys de govern socialista, la situació quant al manteniment i la nul·la gestió del dia a dia fan que ens preguntem que està passant dins del govern de Mario Sánchez perquè tots els ciutadans hàgem de suportar aquesta situació de bloqueig i inoperància que tant està perjudicat als requenenses”. 

“Per tot l’anterior, des del Partit de Requena i Llogarets sol·licitem públicament al govern socialista de Mario Sánchez el tancament urgent de l’Avinguda Raval a les vesprades per a la seguretat de veïns i visitants”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*