El PRyA sol·licita en el ple la neteja dels embornals del clavegueram diari de Requena

Post també disponible en: Castellano

En el passat ple corresponent al mes de desembre, des del PRyA van sol·licitar al govern socialista la neteja dels embornals del clavegueram viari del municipi. 
“Tots aquests embornals tenen la missió de drenar l’aigua de pluja, però en la seua gran majoria no ho fan, perquè estan obstruïts des de fa anys per falta de manteniment. Des del PRyA hem portat a l’Ajuntament en diverses ocasions les peticions de veïns que a causa d’aquesta situació han patit inundacions en els seus habitatges”, senos fonos del PRyA. 
“Al no netejar els residus depositats en els embornals, reixetes, arquetes i canonades, es produeix un embós que provoca l’acumulació d’aigua als nostres carrers en dies de pluja, amb el conseqüent perjudici per als ciutadans a l’hora de caminar pel carrer en un dia de pluja, la inundació d’alguns habitatges i garatges i fins i tot l’embalsamament d’aigua en algunes terrasses de bars i restaurants de l’Avinguda Raval, per posar alguns exemples”. 
“Que els embornals dels nostres carrers estiguen obstruïts no és d’ara, és fruit de la falta de manteniment des de fa anys, com així ho venim denunciant des del PRyA”. 
“La petició de manteniment en els embornals del nostre municipi és una més de les que estem fent, sol·licituds aquestes que en la seua majoria giren sempre entorn d’un motiu, la falta de manteniment en general per part del govern socialista de Mario Sánchez”. 
Des del PRyA han sol·licitat “una vegada més la neteja dels embornals del nostre municipi perquè recullen l’aigua de pluja dels nostres carrers amb normalitat i que els veïns no hagen de patir situacions com els actuals, ja que és responsabilitat del govern socialista de Requena el garantir el seu bon funcionament, alguna cosa que no estan fent”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*