El PRyA sol·licita l’inici de les obres de rehabilitació de la Fonda del Vi

Post també disponible en: Castellano

Va ser a la fi de novembre de 2020 quan es va desplomar el fals sostre de l’interior de la Fonda del Vi produint quantiosos danys que han obligat a tancar al públic aquest emblemàtic restaurant propietat de l’Ajuntament de Requena. 
Des del Partit de Requena i Llogarets hem de denunciar que després de 10 mesos d’aquell incident es continua sense procedir a l’inici de les obres de rehabilitació per part del govern socialista de Mario Sánchez. 
La Fonda del Vi va obrir les seues portes fa 67 anys i, com a part del patrimoni de tots els requenenses, ha sigut des de fa temps un referent turístic de la nostra localitat. 
Aquest emblemàtic i típic restaurant atrau a visitants de multitud de llocs d’Espanya que vénen a gaudir de la seua cuina, per la qual cosa representa un atractiu per al turisme gastronòmic de Requena de primer ordre. Per això, des del Govern Municipal s’hauria d’haver procedit ja a iniciar les obres de reparació, perquè temps de sobres ha tingut el govern local de PSOE i Podemos. 
La falta de manteniment que la Fonda del Vi ha patit és inadmissible, però ho és encara més increïble que hagen passat ja 10 mesos i les coses seguisquen igual, a causa del govern socialista de Mario Sánchez. 
Des del PRyA volem denunciar públicament aquesta situació i exigir al govern socialista de Mario Sánchez que procedisca immediatament a realitzar les obres de reparació de la Fonda del Vi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*