El PRyA va sol·licitar en el ple dues peticions per al llogaret de “Les Nogueras”

Post també disponible en: Castellano

En el passat ple, des del Partit de Requena i Llogarets sol·licitem, a petició dels veïns de la població, les següents actuacions en el llogaret requenense de les Nogueras.

Aquestes peticions estan relacionades amb la via pública i l’únic parc infantil del llogaret, aquestes millores són demandades pels veïns des de fa temps sense que des de l’Ajuntament se’ls haja donat solució i és per això que han acudit al Partit de Requena i Llogarets .
Les peticions que vam fer en el ple per al llogaret de les Nogueras són les següents:

1°/ Col·locació de sòl de cautxú al parc infantil de la població per a evitar en la mesura que siga possible els danys per caigudes dels més xicotets, així com rajoles en la zona de taules d’aquest, tot això també per a evitar el corriment de terra i la formació de regueres en aquest parc infantil per les pluges.

 2°/ Reparació d’un mur de la via pública danyat per un camió fa mesos en carrer Les Eres del llogaret, el qual es troba en molt mal estat. A més de que per part de l’Ajuntament ni tan sols han retirat els enderrocs provocats per aquest accident. 

El Partit de Requena i Llogarets no cessa la seua activitat en cap moment de l’any pel bé del nostre municipi i està a la disposició de tots els veïns, per la qual cosa animem a tots a traslladar-nos les seues inquietuds o suggeriments. El nostre partit és l’únic d’àmbit estrictament local i la nostra major preocupació és el benestar de Requena i els seus llogarets.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*