El PP de la Pobla de Vallbona denuncia que l’alcalde presumeix de “bonificar impostos a costa de pujar-los als altres”

Post també disponible en: Castellano

Els populars qualifiquen de trilerismo fiscal aprovar una bonificació de la plusvàlua a les herències alhora que es puja aqueix mateix impost a la compravenda.

Contelles: “L’alcalde de Compromís es vol penjar una medalla, però la medalla la pagaran com sempre els veïns. Uns veïns pagaran de la seua butxaca la bonificació fiscal a uns altres”. 

El govern municipal de Compromís i els seus socis va rebutjar en el ple la proposta del PP per a eliminar la pujada de la plusvàlua a la compravenda i estendre les bonificacions també a les donacions en vida.

El Grup Popular de l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona denuncia que l’Ajuntament governat per Compromís, PSPV, CONTINGENT i Amb tu va aprovar ahir una bonificació fiscal de la plusvàlua per a uns veïns a costa d’incrementar aqueix mateix impost a uns altres. Els populars qualifiquen de trilerismo fiscal aprovar una bonificació de la plusvàlua a les herències alhora que es puja aqueix mateix impost a la compravenda.

La portaveu popular, Mari Carmen Contelles, ha criticat que “l’alcalde de Compromís es vol penjar una medalla, però la medalla la pagaran com sempre els veïns. Uns veïns pagaran de la seua butxaca la bonificació fiscal a uns altres”. 

“Davant aquesta manera tramposa de simular una baixada d’impostos, des del Partit Popular, presentem en el ple una esmena per a eliminar la pujada de la plusvàlua a la compra-venda i estendre les bonificacions a les herències, també a les donacions en vida. Però lamentablement per a tots els veïns, el govern municipal format per Compromís i els seus socis van votar en contra d’un baixada real d’aquest impost per a tots per igual”, ha lamentat la portaveu popular.

Per a Contelles, “l’alcalde i els seus socis tornen a demostrar que intenten disfressar la seua incompetència i falta de gestió amb un nero postureo, tenen altres prioritats que la de rebaixar de manera real i palpable la pressió fiscal a tots els veïns sense distincions. En lloc de compensar la baixada d’ingressos amb un rebaixa de les despeses, prefereixen que uns veïns carreguen amb els beneficis fiscals d’uns altres. Això sí, mantenen intactes els generosos sous de tots els regidors alliberats sent el govern més car de tota la història de sa Pobla”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*