El PSOE de Bunyol assegura que la renovació de la C3 entre Bunyol i Utiel és “el principi de l’electrificació fins a València”

Post també disponible en: Castellano

El Ministeri ha licitat ja l’obra de renovació integral de la via entre Bunyol i Utiel la inversió de la qual ascendeix a 84 milions d’euros.

Des del PSOE de Bunyol asseguren que és “un pas fonamental per a la futura electrificació de la via fins a València”. 

El  Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha licitat, a través d’Adif i per un import de més de 84 milions d’euros, les obres per a la renovació integral del tram Bunyol-Utiel, en la línia ferroviària C3 de Rodalia de València. 

“Aquesta inversió en la renovació i actualització de la via és un pas fonamental per a la futura electrificació que permetrà reduir la petjada de carboni i millorar el servei, el tren ha de ser l’eix d’una mobilitat sostenible i del desenvolupament dels nostres municipis”, tal com han assegurat des del PSPV-PSOE. 

El portaveu municipal del PSPV-PSOE de Bunyol, Aurelio Palmer, ha destacat “que el desenvolupament del nostre poble necessita d’una xarxa de Rodalia útil. On la duració del viatge, la puntualitat i  la comoditat el facen atractiu per als viatgers. Aquesta actuació suposa una aposta del Govern d’Espanya per la rodalia i recull una demanda històrica de les nostres comarques”.

Per als socialistes aquesta actuació suposa “un nou impuls per al municipi i d’acord amb el Ministeri aquesta actuació contribuirà a incrementar la fiabilitat de la infraestructura i les circulacions, reforçar els estàndards de qualitat de l’explotació del servei, homogeneïtzar els elements de via, dotar de major regularitat al trànsit i contribuir a un increment de la velocitat dels trens, mentre s’incrementa el confort als viatgers”. 

“Entre les actuacions a realitzar està prevista la neteja de drenatges i cunetes, la protecció contra despreniments i la consolidació, mitjançant la instal·lació de malles de triple torsió, xarxes de cable, bulonados i gunitados, es faran treballs d’obra civil en les estructures de 10 ponts i 22 passos superiors i adequació d’andanes. El projecte també contempla l’adequació de la secció dels 13 túnels del tram, en previsió d’una futura electrificació de la línia amb catenària a 25 KV”, tal com han explicat des del PSOE.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*