El PSPV- PSOE proclama secretari general de la Plana Utiel-Requena a Fernando Arenas

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 2 d’abril, se citaven a la Venta del Moro els i les socialistes de la comarca de la Plana d’Utiel-Requena per a proclamar com a Secretari General a Fernando Arenas Mateos-Aparicio.

L’ara tinent d’alcalde de Benestar Social i Integració d’Utiel s’obri pas a la comarca liderant el PSPV- PSOE de la Plana Utiel-Requena. Davant desenes de militants i simpatitzants del partit, Arenas va remarcar que el seu primer repte seria “aconseguir posar en el centre de la nostra política el repte demogràfic per a posar en valor tot allò que a la nostra comarca li fa falta per a començar una nova era que ens ajude a continuar progressant dins de la societat valenciana”.
Cap també destacar que la nova executiva que acompanyarà al recentment nomenat Secretari General durant aquests pròxims anys va ser triada per unanimitat, combinant experiència amb un nou aire fresc de la joventut valenciana.
Arenas, va estar acompanyat durant la jornada per cares conegudes com a Carlos Fernández Bielsa, Secretari General PSPV- PSOE de la Província de València i la Sotssecretària General i d’Igualtat dels socialistes valencians, Ana Domínguez.
Al seu torn, el ja elegit Secretari General de la comarca, representa la secretaria LGTBI de Joves Socialistes de País Valencià (JSPV). És per això que no van faltar a la cita Benjamí Mompó, Secretari General de JSPV i Víctor Camino, Secretari General de Joventuts Socialistes d’Espanya.
Durant el congrés comarcal es va reivindicar la necessitat de millorar les línies de tren que uneixen aquesta comarca d’interior amb la capital valenciana.
Fernando Arenas tancava el congrés anunciant que començava “una nova era en el PSPV- PSOE de la comarca, una era jove, amb una visió moderna i identificadora, per a dir-li a la societat que som diversos i que totes les llibertats aconseguides en aquest país porten el segell socialista”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*