El quintet Image Ensemble tanca el primer cap de setmana de Música a la primavera de Xest posant al públic en peus

Post també disponible en: Castellano

El teatre Liceu va acollir l’actuació del quintet Image Ensemble, format pel flautista chestano Enrique Sánchez, el oboísta Juan Rodrigo, la pianista Julia Martínez, la cantaora Nuria Millán i la ballarina Verónica Luque, aquest passat diumenge, 8 de maig.

“Vull donar la benvinguda a aquest grup i dir-los que Xest sempre estarà obert a músics i músiques amb currículums tan impressionants com els d’ells i elles, que no obstant això, prefereixen no comptar i venen simplement a oferir-nos la seua música”.
La regidora va donar pas a Sánchez, qui va introduir el concert, titulat Les dues cares de l’amor, i compost per les obres El barret de tres pics i L’amor bruixot. 
“Mª Ángeles em va preguntar si teníem alguna proposta relacionada amb el compromís que té la regidoria de Cultura amb la lectura i la dona, i llavors li vaig oferir aquest programa. La primera peça, El barret de tres pics, és un ballet que narra un conte en el qual es representen la classe mitjana i la classe alta de la societat de finals de XVIII i els personatges dels quals ens mostren dos tipus d’amor, el lasciu i l’honrat; d’ací el títol d’aquest concert. La segona part és L’amor bruixot, un altre conte en el qual una jove es queda intoxicada per l’amor d’un pocavergonya i acaba recorrent a una bruixa per a invocar-li”, explicava el flautista chestano. “Escoltareu música i gaudireu de la dansa també, en un concert fet amb molt d’afecte i afecte. Espere que en eixir d’ací tingueu ganes de veure i escoltar aquests dos ballets, que també marxeu del teatre amb una actitud lectora i que investigueu en la nostra riquesa cultural, sobretot a partir del segle XV”.
Totes dues parts del concert es van guanyar l’ovació del públic, que finalment va aplaudir dempeus als i les artistes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*