El sector ecològic trasllada les seues reivindicacions a la conselleria d’Agricultura

Post també disponible en: Castellano

El responsable de la sectorial d’agricultura ecològica de AVA-ASAJA, Vicente Faro, en qualitat de president del Comitè d’Agricultura Ecològica (CAECV), va mantenir aquesta setmana una reunió amb la consellera d’Agricultura, Mireia Mollà i el director general de Desenvolupament Rural, David Torres.
En la reunió es va presentar el nou Equip de Direcció del CAECV i s’ha ofert la plena col·laboració per a l’execució i desenvolupament de l’II Pla de Transició Agroecològica.
Així mateix, durant la trobada es van abordar aspectes relacionats amb l’aigua per a reg en cultius ecològics, la recerca i transferència tecnològica, la comercialització i exportació de productes ecològics, la ramaderia, l’agricultura i l’apicultura ecològica, així com la promoció del sector, l’increment del consum intern, la situació del sector de l’arròs o els inputs.
Entre la Conselleria i el CAECV s’ha acordat la posada en marxa d’una sèrie de comissions de seguiment per a buscar solucions a les diferents problemàtiques del sector. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*