María José Marco (PP) aconsegueix el suport per als punts de recàrrega de patinets a l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

S’aprova també la compra de mobiliari urbà amb càrrega per a mòbils

María José Marco, portaveu del Partit Popular, va presentar una proposta sobre la creació de punts de recàrrega per a patinets i bicicletes elèctriques en el municipi de l’Eliana.

Passat el ple ordinari del mes de gener, el PP ha aconseguit tirar endavant l’acord, després de les negociacions amb l’equip de govern, amb tots els vots a favor a excepció del partit polític Ciutadans que no l’ha secundat.

Des del PP, María José Marco, manifesta “estem molt satisfets perquè gràcies al treball i la nostra capacitat de dialogo hem aconseguit el suport a la nostra proposta i veurem com els nostres joves i no tan joves podran gaudir dels punts de recàrrega i del mobiliari urbà amb usb per a carregar també els telèfons mòbils”.

Els populars traslladen el seu desig que el compromís obtingut per a la realització d’aquests acords es dugui a terme com més aviat millor ja que és un punt molt positiu per a millorar la vida dels veïns del poble de l’Eliana i aconseguir així un municipi més sostenible, contribuint a la conservació del medi ambient.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*