El Teatre Montecarlo de Bunyol acull “Voluntat”, concerte jazz a càrrec de JAT Jazz Quartet i Leandro Perpinyà

Post també disponible en: Castellano

El cicle Montecarlo és Cultura, organitzat per la Societat Musical “L’Artística” de Buñol arranca la seua edició de 2021 el pròxim 27 de novembre amb “Voluntat”, concert a càrrec de JAT Jazz Quartet i Leandro Perpinyà.
Després del concert de presentació del seu disc “No em vages a enganyar” al costat de Javier Galiana, Leandro Perpinyà porta al Teatre Montecarlo un viatge per les seues composicions, acompanyat del quartet liderat per José Antonio Tello Masmano, JAT Jazz Quartet, amb els qui estrenarà la seua nova obra, “Aumentat”. 
Saxofonista professional i professor del Conservatori Professional de Música “Francesc Peñarroja” de La Vall d’Uixó, va començar la seua carrera en el clàssic, obtenint el títol superior de saxofon per a formar-se posteriorment en jazz graduant-se en Berklee. És membre fundador de l’Andalusia Big band i líder dels seus propis projectes, com els discos “Per Allí Ve Costi”, de 2016 i “Leandro Perpinyà Quartet” de 2012, actuant en diferents festivals i clubs de jazz com Assejazz a Sevilla, Utrera Sona, Festival de Jazz de Dos Hermanas o la Biennal de Música de Buñol. 
Per part seua, Jose Antonio Tello Masmano és solista des de 1988 de la Banda Simfònica de la Societat Musical “L’Artística” de Buñol, cursant els seus estudis de saxofon en el Conservatori Superior de València, Conservatori Professional de Huelva i Conservatori Superior de Sevilla. Ha sigut professor de saxofon, clarinet, flauta, música instrumental, improvisació i harmonia del jazz de l’Aula de Música de la Mancomunitat de Municipis Ribera del Huelva i Aula Municipal de Música Ian Murray d’Aracena.
Líder del quartet JAT Jazz Quartet, format per Pancho Montáñez a la bateria i Daniel Orts al piano, estaran acompanyats en aquesta ocasió pel contrabajista Borja Flores. Al costat del saxofonista ens oferiran un passeig per les seues composicions, abastant diferents estils, des del swing en “Voluntat”, al cha cha cha amb “I don’t know what to do”, passant fins i tot per una soleá per buleries, “Soleá de la muntanya”, xicotet homenatge als anys que Leandro Perpinyà va viure a Andalusia. 
Aquests músics consagrats tindran com a convidats a joves Lletjos com la percussionista Aitana Ortiz, qui a més estrenarà una composició pròpia anomenada “Vola”, Elsa Gómez amb la flauta, Eva Fuster a la veu i el comando Saxbone, format pels saxofonistes David Alonso, Dídac Picó, Ernest Almudever, Rafael Soriano i Ariane Hernández, i el trombonista Hugo Más. 
Les entrades anticipades es poden adquirir a través d’entradaonline.es i físicament a Buñol, en Bar Rosers, Secretaria de la Societat Musical L’Artística i Soho Culture Club.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*