Video: L’Ajuntament de Bunyol organitza els actes pel 25N, Dia Internacional contra la violència de gènere, amb el lema “Això no és amor”

Post també disponible en: Castellano

Les Regidories d’Igualtat, Educació, Interior i Benestar Social participen activament en un conjunt d’actes on els joves i la visibilització d’aquesta violència amb xarrades i cursos de defensa personal, sense oblidar teatre i concentració protesta resum els actes d’aquesta setmana a Bunyol. 

L’Ajuntament de Bunyol organitza aquesta setmana un conjunt d’actes pel 25N Dia Internacional contra la violència de gènere. A través de les Regidoria d’Igualtat, Educació, Interior i Benestar Social, al costat de la Policia Local i el Moviment Democràtic de Dones, han organitzat un conjunt d’actes que pretenen visibilitzar un any més aquesta xacra social que pateixen les dones.

A partir de hui pintura en alguns passos de zebra de frases relacionades amb el25N, propostes per l’alumnat de l’IES Foia de Buñol. Aquesta vesprada, enregistrament del col·loqui a càrrec del Moviment Democràtic de dones. En ell participaran Sandra Corachán, regidora d’Igualtat; Noelia Tamarit, responsable de la Unitat de Violència de Gènere i agent de la Policia Local; i una representació del Centre Dona Rural.

El dimecres 24 de novembre, a la Sala El Mercat, de 16.30 a 20h, curs de defensa personal femenina, impartit per Antonio Muñoz, oficial cap de la Policia Local de Buñol i Noelia Tamarit, agent de la Policia Local. El dijous, 25 de Novembre, Dia Internacional de la Violència de Gènere, a les 12h, Tramant Teatre, presenta “La dóna més important de la història”, dins de la Campanya Escolar de Teatre en Valencià. Acte organitzat per la Regidoria d’Educació. A la vesprada, de 16 a 19h a la Sala El mercat xarrades informatives per part de la Unitat de Violència de Gènere de la Policia Local de Buñol, els ponents de la qual seran: Antonio Muñoz, oficial Cap de la Policia Local de Bunyol; Noelia Tamarit, agent de Policia Local de Bunyol i responsable de la Unitat de Violència de Gènere; Ángeles Albarca, advocada del torn d’ofici especialitzada en Violència de Gènere; Ángela Merino, psicòloga del Centre de la Dona Rural, i Miriam Tudela, treballadora social del Centre de la Dona Rural. Pot participar tant en aquestes xarrades com en el curs de defensa personal femení qualsevol dona, no importa edat ni condició física. Actes organitzats per les Regidories d’Igualtat i Interior de Buñol. I després d’aquestes xarrades, en la Plaça del Poble, a les 19h, hi haurà concentració pacífica contra la violència masclista.

El divendres, a la Sala El Mercat, a les 20h Teatre de Caixó presenta “Com quedem?”. L’entrada és gratuïta, però hi haurà una taquilla solidària amb La Palma, on podràs donar la voluntat. Acte organitzat per les Regidories d’Igualtat i Benestar Social de l’Ajuntament de Bunyol. 

La regidora Sandra Corachán anima a la participació de tots els actes organitzats amb motiu de l’erradicació de la violència de gènere perquè entre tots “visibilitzem i donem suport a la fi d’aquesta xacra social que cada dia ens aguaita i és en les joves generacions on cal fer major recalcament”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*