El trombonista bunyolense Antonio Galán guanya el King’s Peak International Music Competition

Post també disponible en: Castellano

Antonio Galán Vendrell ha obtingut el primer premi en el King’s Peak International Music Competition. És un concurs que busca inspirar als músics clàssics i oferir-los oportunitats per a actuar a mesura que desenvolupen les seues carreres a través de la competició mundial.

El jove bunyolense ha realitzat en els últims mesos diverses aparicions en recitals que li han servit per a afermar el repertori i eixir victoriós d’una cita internacional amb concursants de desenes de nacionalitats diferents. Sens dubte, aquest i altres recents èxits, incideixen des del Conservatori de Música Professional Sant Rafael de Buñol, on rep classes de trombó, “posen de manifest l’altíssim nivell que està aconseguint Galà”.

És músic del Centre Instructiu Musical L’Harmònica de Buñol i alumne de trombó en el Conservatori de Música Professional Sant Rafael de Buñol. En l’actualitat compta amb tan sols 14 anys, i ha sigut premiat en diversos concursos de música: Premi Solista en el 10é Concurs de Joves Intèrprets de la de L’Escola de Música Joan Garces Queralt a l’abril de 2019 i Primer Premi en el Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes 2019. Ara s’uneix a aquest incipient i reeixit currículum el Primer Premi en el King’s Peak International Music Competition. 


El jove músic assegura que el seu objectiu és dedicar-se professionalment al trombó, i continuar gaudint de la música presentant-se a concursos d’aquest tipus. Malgrat la seua curta edat mostra un alt grau de maduresa i d’implicació per la música. 
Des del Conservatori de Música Sant Rafael de Bunyol asseguren que a l’èxit d’Antonio Galán s’ha sumat Cristian Grau Navarro, trombonista natural de Yátova i, també, ex-alumne del conservatori de Buñol.

https://kingspeakmusiccompetition.com/about

 • Age Group C
  Trombone
  1- Antonio Galan Vendrell, SPAIN
 • Age Group F
  Trombone
  1- Edel Márquez Manzano, MEXICO
  1- Anderson Rodrigues, BRAZIL
  1- Leonard Pineault Deault, CANADA
  2- Tiago Pinto, PORTUGAL
  3- Cristian Grau Navarro, SPAIN
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*