El vicepresident segon del Consell, Héctor Illueca, visita l’Antiga Estació de Dalt de Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

En la reunió l’alcalde li ha presentat al vicepresident el projecte a desenvolupar en l´Antiga Estació de Dalt, dins del Pla Conviure, i posteriorment han visitat el grup d’habitatge públic

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, s’ha reunit amb el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, per a exposar-li el projecte presentat per l’Ajuntament en la convocatòria del Pla Conviure que pretén rehabilitar l’Antiga Estació de Dalt, així com per a visitar la rehabilitació dels habitatges socials.
Durant la trobada l’alcalde de Benaguasil li ha mostrat el seu agraïment al vicepresident per la visita i per preocupar-se pel municipi, i li ha plantejat la importància de dur a terme l’execució de les obres d’adequació, regeneració i rehabilitació urbana de les antigues instal·lacions ferroviàries de Renfe per a convertir aquesta infraestructura en un gran espai cultural i crear un entorn verd de 7.000m2.
Després de la visita per a conéixer de primera mà el projecte, la comitiva ha visitat el Parc Públic d’Habitatges. Allí han comprovat la millora que ha suposat la rehabilitació realitzada per la Conselleria a través de l´Entitat Valenciana d´’Habitatge i Sòl (EVha) i que ha permés rehabilitar els elements comuns d’aquest grup de 79 habitatges i la regeneració urbana del grup. 

El vicepresident Illlueca ha destacat la gran aposta de la Generalitat per millorar els entorns dels grups d’habitatge públic a través dels Plans d’Intervenció Social Sostenible (PIINS) que està executant en diversos municipis de la Comunitat. “Les persones han de viure en cases dignes, però també en entorns dignes i agradables que fomenten el benestar dels seus residents”, ha assegurat. Héctor Illueca ha manifestat que aquest treball “és fruit d’una aliança entre la Conselleria i l’Ajuntament i demostra un compromís del Consell amb Benaguasil”.

Per la seua part Ximo Segarra ha manifestat que aquesta actuació ha suposat per al poble de Benaguasil “un abans i un després” i ha agraït l’ajuda de la Generalitat i la visita del responsable autonòmic d’Habitatge. En aquest sentit, ha destacat “la motivació del vicepresident per treballar per les persones que més el necessiten, sense independència del color polític” i per això “m’agradaria que continuara aqueixa sensibilitat i s’aprofundira amb més recursos en els municipis que ho necessiten.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*