“El violinista rebel” s’emporta l’ovació del públic chestano

Post també disponible en: Castellano

El cicle Música a la primavera continuava dissabte passat, 14 de maig, amb l’espectacle Mons Oposats, a càrrec de Strad, el violinista rebel. 

El concert va estar protagonitzat pel violinista Jorge Guillén i la banda composta per Joaquín Alguacil, a la guitarra, Vicente Hervás, amb la percussió, David García, al teclat, i Tania Bernaez, amb el baix.
La virtuosidad musical de l’agrupació, la seua posada en escena i un cuidat joc de llums van captar l’atenció del públic des del primer moment i, en diverses ocasions, es va unir fent palmes per a acompanyar tant els temes propis interpretats per la banda, com els clàssics del rock, flamenc, tango, pop o música clàssica que es van poder escoltar aqueixa vesprada en el teatre Liceu.
El cicle Música a la primavera continuarà el pròxim cap de setmana amb dues actuacions. El dissabte, 21 de maig, se celebrarà una trobada de bandes juvenils, que comptarà amb la participació de la Banda Juvenil La Primitiva de Llíria i de la Banda Juvenil La Lira de Xest. El diumenge, 22 de maig, serà el torn de la companyia Cashalada, amb el seu espectacle Divina aberració. Els dos espectacles tindran lloc a les 19.00 en el teatre Liceu i són gratuïts.

El concierto estuvo protagonizado por el violinista Jorge Guillén y la banda compuesta por Joaquín Alguacil, a la guitarra, Vicente Hervás, con la percusión, David García, al teclado, y Tania Bernaez, con el bajo.

La virtuosidad musical de la agrupación, su puesta en escena y un cuidado juego de luces captaron la atención del público desde el primer momento y, en varias ocasiones, se unió haciendo palmas para acompañar tanto los temas propios interpretados por la banda, como los clásicos del rock, flamenco, tango, pop o música clásica que se pudieron escuchar esa tarde en el teatro Liceo.

El ciclo Música en Primavera continuará el próximo fin de semana con dos actuaciones. El sábado, 21 de mayo, se celebrará un encuentro de bandas juveniles, que contará con la participación de la Banda Juvenil La Primitiva de Llíria y de la Banda Juvenil La Lira de Cheste. El domingo, 22 de mayo, será el turno de la compañía Cashalada, con su espectáculo Divina aberración. Los dos espectáculos tendrán lugar a las 19:00 en el teatro Liceo y son gratuitos.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*