Elías Ramírez renúncia a la seva acta de regidor d’EU a Requena i serà substituït per Antonio Moya

Elías Ramírez con Antonio Moya.
Elías Ramírez con Antonio Moya.

Post també disponible en: Castellano

Elías Ramírez con Antonio Moya.
Elías Ramírez amb Antonio Moya.

Elías Ramírez, regidor i portaveu d’Esquerra Unida al consistori de Requena, ha posat en coneixement del ple, “tal com és preceptiu, la seva renúncia a l’acta de regidor, la qual li va ser acceptada cessant des d’aquest moment de les seves competències i obligacions en l’Ajuntament “segons han informat fonts d’EU.

“Tots els portaveus de la resta de grups municipals, van tenir paraules d’elogi cap al regidor sortint, perquè és evident, que més enllà de les lògiques diferències en l’àmbit polític, el comportament del nostre ja exregidor Elías Ramírez, només pot de qualificar-se de respectuós feia la resta de la Corporació, ferm en les seves conviccions ideològiques però dialogant i d’una correcció impecable “.

Des del col·lectiu d’Esquerra Unida, “volem agrair l’ingent treball dut a terme en aquests gairebé quatre anys de legislatura, tenint en compte les limitacions que suposa ser un de sol en el nostre grup, el que li ha suposat haver de dedicar gran part del seu temps per poder assistir a les diferents comissions municipals. També ens sentim satisfets de la seva forma de defensar les propostes d’Esquerra Unida des de la coherència i fermesa demostrada en totes les seves intervencions. Gràcies Elies “.

A partir del proper ple, ocuparà el seu lloc Antonio Moya, “segon en la llista electoral de les últimes eleccions del 2015, qui serà, així mateix, el cap de llista en els pròxims comicis municipals de 2019, a l’haver resultat guanyador de les primàries celebrades pel nostre col·lectiu el passat dia 10 del corrent mes de desembre. Esperem que la trajectòria del nou regidor, seguiu els passos de la duta a terme per Elías, a qui li desitgem el millor per a aquesta nova etapa de la seva vida ia qui li reiterem el nostre agraïment “, han finalitzat des d’EU.

 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*