Els agricultors de Riba-roja se sumen a les tasques de desinfecció dels carrers de casc urbà i de les urbanitzacions amb els seus tractors i màquines pulverizadoras

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria s’ha afegit a un total de setze veïns, especialment agricultors, a les tasques de neteja i desinfecció dels carrers de casc urbà i les àrees residencials per combatre el Covid19. La incorporació d’aquests veïns es produirà gradualment durant els propers dies amb els seus tractors i màquines pulverizadoras habituals.

Els agricultors afegiran el seu treball i esforç a les tasques que estan realitzant actualment l’empresa adjudicatària municipal de la neteja viària i les altres dues empreses especialitzades que l’ajuntament ha contractat expressament per a la desinfecció dels parcs i jardins municipals, dos dels focus on també es concentra el Coronavirus.

La crida de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha donat els seus fruits amb l’oferiment desinteressat dels veïns que posaran a disposició del municipi la seva maquinària i la seva professionalitat per ajudar en les tasques de desinfecció de l’espai públic, els carrers de el nucli urbà i les de les nombroses urbanitzacions existents al terme municipal.

Els agricultors i veïns que posin a disposició els seus tractors i màquines pulverizadoras hauran de tenir en regla el certificat oficial que els capacita per a la manipulació dels productes fitosanitaris, una condició indispensable per participar en les tasques de desinfecció incloses en el programa Riba-roja Desinfecta que tracta de contrarestar els efectes de l’Covid19.

La majoria dels agricultors que prendran part en aquestes tasques de desinfecció disposen de tractors als quals s’incorporen maquinària especialitzada afegida a la part posterior que serveix per llançar els productes fitosanitaris mitjançant la polvorització dels mateixos oa través de mànegues individuals que s’escampen manualment en lloc i llocs determinats per augmentar l’eficàcia.

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha agraït “l’interès d’aquests veïns que aportaran la seva maquinària i la seva experiència en les tasques tan important que tenim per davant en la desinfecció dels nostres carrers per eliminar qualsevol rastre de virus que ens està afectant actualment, la coordinació i ajuda de tots és essencial en la lluita contra aquesta pandèmia “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*