Ximo Puig anuncia que la Generalitat facilitarà hotels per al personal sanitari, que és “fonamental” per “aconseguir la guerra” a la pandèmia del coronavirus

Post també disponible en: Castellano

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar que va arribar a un acord amb el sector hoteler de la Comunitat Valenciana per al personal sanitari valencià disposat d’allotjament en hotels situats en llocs propers als hospitals.

Va mantenir aquest dissabte al Palau diferents reunions de treballs per videoconferència, el president ha detallat el seu acord amb les empreses hoteleres que puguin tenir en compte, dues línies d’actuació. Per un costat, es tracta de contar, com ja es va comunicar, amb hotels medicalitzats que el senyor de referent al sistema sanitari per a accions per a pacients es troba.

I, a més, tal i com s’ha avançat, per un altre costat, es busca incorporar hotels destinats a allotjar-los i els sanitaris professionals que així es pensen, una mesura amb la qual cosa pot trobar el seu allotjament en un entorn segur tant per al mateix. Són com per a les seves famílies, així com autoritzen els desplaçaments als seus domicilis.

En aquest sentit, ja té hotels operatius per aquest segon ús a partir de la setmana que ve, a Alacant, València, Castelló i Elx i s’aconsegueixen últims convenis per ampliar altres municipis.

El president ha destacat la importància de “protegir-se i protegir-se a tot el personal sanitari”, que té un protagonisme “fonamental” per “combatre la guerra” a la pandèmia del coronavirus. “Per aquesta batalla és primordial que sigui la major seguretat possible”, ha estat senyat.

“El nostre excel·lent fill són els professionals de la salut i, per tant, han de tenir les millors condicions per a treballar”, ha subratllat el president, que també ha destacat l’esfuerç que s’està realitzant, per part de la Generalitat, sol·licitant l’equipament necessari El Ministeri de Sanitat i realització de compres per assegurar el consum de material sanitari.

El president de la Generalitat ha agradat, assimisme, “la generositat del sector hoteler”, que volia estar amb la Comunitat Valenciana oferint els seus hotels. Ha destacat en aquest sentit “el seu compromís i la seva col·laboració en aquest combat comú”, que és la pandèmia de COVID-19.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*