Els artistes fallers locals Emilio Tamarit i Salvador Espert s’exposen tot tipus de productes nadalencs al hall de la biblioteca municipal de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

“En aquest Nadal regala artesania local”, és la campanya que des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol s’ha llançat en pro del sector d’artistes fallers de la localitat, que tan durs moments econòmics està travessant en aquests moments. En horari de Biblioteca Municipal es podrà visitar i comprar tot tipus de productes fets per aquests dos artistes fallers.

Els artistes locals Emilio Tamarit i Salvador Espert protagonitzen una gran exposició nadalenca a la Biblioteca Pública Municipal de Bunyol, que s’obrirà a el públic a partir de l’1 de desembre i que es podrà visitar fins al 31 de desembre en horari de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Juan Luis Pallàs, regidor de Cultura a l’Ajuntament de Bunyol, informa que aquesta exposició sorgeix de la necessitat de col·laborar amb el gremi local d’artistes fallers, tan perjudicats amb aquesta pandèmia, que a més també contribueix a la compra d’artesania local per part de els veïns del municipi. “Aquest Nadal podrem comprar i regalar artesania feta al nostre poble, per dos grans artistes, i així contribuir amb el gremi d’artistes fallers”, va assenyalar l’edil responsable d’aquesta àrea al consistori buñolense.

Pessebres, figures i decoracions nadalenques podran veure al hall de la Biblioteca Municipal de Buñol per al gaudi de tots els que vulguin visitar i gaudir de l’artesania feta a la localitat, i si ho desitgen poden comprar tot tipus d’articles, productes o figures nadalenques que els bunyolenses Emilio Tamarit i Salvador Espert, estan acabant per l’ocasió, perquè totes les llars de la localitat llueixen brillants amb la seua artesania, feta en els seus tallers fallers i amb una excel·lent qualitat i enginy.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*