L’Ajuntament de Xest publica el llistat provisional de comerços beneficiaris de les ajudes per pal·liar els efectes de la pandèmia

Post també disponible en: Castellano

Des del 26 de novembre, s’obre un període d’al·legacions per termini de 10 dies i el pagament de les ajudes es farà efectiu a finals de desembre

L’Ajuntament ha publicat la resolució provisional d’empreses beneficiàries dels ajuts que l’Ajuntament va convocar el passat mes de setembre amb la finalitat de pal·liar la pèrdua d’ingressos a causa de l’estat d’alarma. D’una banda, es va convocar una línia de subvenció destinada als comerços que van haver de tancar, per import de 1.600 euros. A més, els negocis locals que van disminuir els seus guanys a causa de la crisi sanitària han pogut optar a ajudes de 800 i 500 euros, en funció de la quantia de les pèrdues.

El llistat provisional de sol·licituds admeses i excloses ja es pot consultar al web municipal ia la seu electrònica de l’Ajuntament (cheste.sedelectronica.es). Des de hui, 26 de novembre, s’obre un període d’al·legacions per termini de 10 dies, després dels quals es publicarà el llistat definitiu. El pagament es farà efectiu abans de finalitzar l’any.

“Les ajudes a la reobertura es van a concedir a el 99% dels sol·licitants i, en el cas de la línia per pèrdua d’ingressos, a prop de la meitat, ja que s’han presentat nombroses sol·licituds que no complien els requisits”, ha explicat l’alcalde, José Morell. “a més, l’Ajuntament està estudiant una nova convocatòria per a abastar a establiments que no hagen estat beneficiaris aquesta ocasió”.

Aquests ajuts s’emmarquen en el Pla Reactiva Xest, pactat per tots els grups polítics amb representació al Consistori, que preveu diferents mesures per a la reactivació econòmica de la localitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*