Els bombers rescaten dues persones, mare i filla, perdudes a La Murta d’Alzira

Post també disponible en: Castellano

Efectius del Consorci Provincial de València han rescatat este cap de setmana a dues persones, una adulta i una xiqueta, mare i filla, que s’hi havien extraviat a la zona rural de La Murta d’Alzira.

L’avís es va rebre ahir diumenge a les 18.51 h, i fins allí es van desplaçar bombers d’Alzira i del Grup Especial de Rescat en Altura, GERA, del Consorci. Van ser els membres del GERA qui van localitzar el punt on es trobaven la dona i la xiqueta i van poder acompanyar-les en el descens fins a lloc segur. 

Sembla que les dues s’hi havien extraviat en caure la nit, quan tornaven d’una ruta per la zona del Cavall de Bernat, a La Murta. 

Els especialistes del GERA recorden als senderistes que amb el recent canvi d’hora, amb la caiguda del sol més prompte que abans, és més habitual que hi passen esta classe de situacions. Per això recomanen calcular exactamente l’horari de la ruta per a poder completar-la amb la llum diürna, i dur algun punt de llum, com llanternes, per si ocorreguera algun imprevist. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*