El Departament de Salut de Manises unifica el Servei de Rehabilitació

Post també disponible en: Castellano

Situat a l’Hospital Militar de Mislata, el Servei comprendrà rehabilitació cardíaca, de l’àrea Múscul-Esquelètic, la Unitat de Medicina de la Música i les Arts Escèniques i, com a novetat, la del sòl pelvià.

Aquesta reestructuració té com a objectiu concentrar els recursos humans i materials en un mateix centre per a atendre la població amb una major cartera de serveis amb un nivell de qualitat assistencial assegurança 

La reorganització del servei ha suposat una inversió de quasi 25.000€

El Departament de Salut de Manises ha informat hui en el Consell de Salut celebrat aquest matí que unifica el Servei de Rehabilitació posant en el centre al pacient i atenent-lo així d’una manera més integral. Aquesta reestructuració, que situa el servei a l’Hospital Militar de Mislata, integrarà en un mateix espai la rehabilitació cardíaca, múscul-esquelètica, la Unitat de Medicina de la Música i Arts Escèniques, entre altres i, com a novetat, comença la rehabilitació del sòl pelvià per a pacients de Ginecologia i Obstetrícia, així com d’Urologia.

Aquesta reestructuració, que té com a objectiu concentrar els recursos humans i materials en un mateix centre per a atendre de manera més eficient a la població sense perdre qualitat i seguretat assistencial. A més, aquest canvi té el seu origen en la gestió de la pandèmia, l’escassetat de personal mèdic i d’infermeria que afecta a tot el territori nacional, nou escenari al qual la salut pública s’ha vist implicat. “Adaptar els serveis per a crear un sistema més sostenible en el qual el pacient siga el centre i que els recursos tant humans com materials estiguen ben destinats és un repte que la pandèmia ens ha presentat i que amb aquesta unificació estem posant en pràctica”, explica el gerent del Departament de Salut de Manises, el Dr. Ricardo Trujillo.

La reorganització del servei i el seu consegüent trasllat a l’Hospital Militar de Mislata ha suposat una inversió de quasi 25.000€ en l’adaptació de l’espai i instal·lacions. “Amb l’arribada de la pandèmia, vam haver de reorganitzar i gestionar els serveis d’una manera més sostenible i moltes d’aqueixes adaptacions a la nova realitat han vingut per a quedar-se”, conclou el gerent.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*