Els bunyolenses «Punk Sailor» inicien la seva gira per presentar el seu treball «Ballant amb pogos»

Ja està disponible el disc de Punk Sailor "Ballant amb pogos".
Ja està disponible el disc de Punk Sailor "Ballant amb pogos".

Post també disponible en: Castellano

Ya está disponible el disco de Punk Sailor “Bailando con pogos”.
Ja està disponible el disc de Punk Sailor “Ballant amb pogos”.

Com ja va avançar tucomarca.com en la seva edició impresa, el grup buñolense Punk Sailor presenten el seu nou disc Ballant amb pogos amb la gira De port en puertour, «un xou d’allò més canyer i divertit que et deixarà molt bon sabor de propa», com han assegurat des de la formació. La gira s’iniciava oficialment dies enrere amb la seva participació al Festival Club de Rock Bunyol 2018, en què han actuat amb altres formacions de la localitat.

El grup té previst oferir a més en acústic tres concerts els propers dies al hygge Cafè de Mislata, el 10 de novembre; el 22de novembre a la Sala Euterpe d’Alacant; i el 30 de novembre a Murica Comedy, Múrcia.

A aquests concerts els seguiran els del mes de desembre: l’1 a la Sala Euterpe d’Alacant; el 7 a Magazine, València; el 22 a Who ‘s Tommy, agost; i el 29 de desembre a Rockbeer Thenew, Santander. Els concerts previstos per 2019 s’iniciaran el 19 de gener al Pub Sofà de Yátova; i seguiran a la Sala Pal Pal de Marinaleda (Sevilla) el 26 de gener; i el 2 de febrer al Pub Vinil de Màlaga.

En principi i encara que no es descarta ampliar el nombre de concerts, el tour està previst que finalitzi el 16 de febrer a la Sala Garatge de Salou.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*