El Circuit posa a la venda les entrades per al Gran Premi 2019 amb un 30% de descompte

Alex Marquez rodando en el Circuito de Cheste.
Alex Marquez rodando en el Circuito de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Alex Marquez rodando en el Circuito de Cheste.
Alex Marquez rodando en el Circuito de Cheste.

El Circuit Ricardo Tormo trau a la venda les entrades per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana 2019 coincidint amb la celebració de l’última carrera del Mundial 2018. Així, els aficionats que assistisquen al Gran Premi poden comprar les seues entrades per a la cita de l’any que ve amb un descompte del 30 % sobre el preu de tarifa, la promoció més gran que el Circuit fa durant l’any per a l’adquisició de localitats.

La venda d’entrades per al Gran Premi 2019 es durà a terme des del divendres 16 fins al diumenge, 18 de novembre, en horari de 8.00 a 17.00 hores exclusivament, a les taquilles 1 i 2 del Circuit Ricardo Tormo.

“Des del Circuit Ricardo Tormo pretenem que l’assistència al Gran Premi constituïsca una experiència i aquesta promoció és una manera de mesurar la satisfacció dels aficionats i de fidelitzar la presència d’aquests, però també de premiar aquesta fidelitat”, ha explicat Gonzalo Gobert, director del Circuit Ricardo Tormo.

Els preus s’han mantingut congelats respecte a aquesta temporada. La promoció serà aplicable a totes les tribunes del Circuit, de manera que amb el descompte del 30%, el preu per a tribuna de ‘boxes’ serà de 129,50 euros; una localitat en tribuna taronja costarà 91 euros; un seient en tribuna groga, 87,50 euros; l’entrada en tribuna blava, 66,50 euros; 56 euros costarà en tribuna verda; 42 euros en la roja; i adquirir una entrada per a tribuna blanca, 31,50 euros.

La promoció es limita a 10 entrades com a màxim per persona, i el descompte del 30% no serà aplicable a altres ofertes o promocions, entrades júnior o Carnet Jove. Les entrades són vàlides per als tres dies del Gran Premi i els menors de sis anys hi podran accedir gratuïtament, tot i que no disposaran de seient.

Finalitzada la promoció del 16 al 18 de novembre, les entrades per al #ValenciaGP 2019 es podran adquirir en el web del Circuit Ricardo Tormo a partir del dia 23 de novembre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*