Els contagis continuen descendint a Cheste amb només 2 positius en els últims 14 dies

Post també disponible en: Castellano

Els casos de coronavirus a Xest continuen descendint des que la situació sanitària va començar a millorar a mitjan gener. Actualment, segons les dades de la regidoria de Sanitat, la població només ha sumat dos casos positius en els últims 14 dies, suposant un enfonsament de la incidència acumulada, que ja se situa prop de 24 casos per cada 100.000 habitants. La incidència setmanal cau fins als 12 positius per cada 100.000, ja que es va detectar un contagi en la setmana del 15 al 21 de febrer i un altre en la del 22 al 28.
A mitjan febrer va començar una tendència de zero casos diaris, que ha continuat sent la tònica general fins al moment. Una setmana abans, del 8 al 14 de febrer, se sumaven 12 nous casos, aconseguint una incidència a 14 dies de 389 casos per cada 100.000, lluny ja de la incidència actual de 24 casos.
Tant el coordinador del Centre de Salut, Esteban Rosero, com la regidora de Sanitat, Mª Ángeles Llorente, han coincidit a felicitar la població per la millora de la situació sanitària a Xest i a demanar “que continuen respectant les mesures de seguretat per a poder mantindre aquestes bones dades”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*