Els joves de “Benaguasil et beca” inicien les seues pràctiques a l’Ajuntament

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament ofereix una primera oportunitat laboral en pràctiques a 20 estudiants de Benaguasil

Els joves faran tasques en diferents departaments municipals durant els mesos de juliol i agost. 

Un total de 20 estudiants han iniciat hui les seues pràctiques formatives a l’Ajuntament de Benaguasil a través del programa local “Benaguasil et beca”.
L’alcalde, Ximo Segarra, acompanyat dels regidors Stephane Soriano, Ana Aleixandre i Patricia Merenciano, els ha donat la benvinguda i ha compartit amb ells les primeres impressions després de la seua arribada a l’Ajuntament. Ximo s’ha posat a la seua disposició i ha assegurat que “és un orgull que els joves de Benaguasil tinguen la possibilitat de formar-se a l’Ajuntament i aplicar els seus coneixements en els diferents departaments municipals”. Durant la seua intervenció l’alcalde els ha desitjat sort així com que aprofiten aquesta oportunitat per a continuar formant-se.
Els joves que, s’han incorporat a les àrees municipals d’administració, infància i educació, rebran una remuneració econòmica bruta de 450€ mensuals, que seran finançats íntegrament per l’Ajuntament, que ha destinat 9.000€ de dotació municipal per al suport a la formació dels veïns i veïnes de Benaguasil. 

Tercer any de “Benaguasil et beca”

“Benaguasil et Beca” és un programa municipal que llança l’Ajuntament per tercer any consecutiu, conscient de la importància de continuar apostant per completar la formació dels estudiants i acostar-los al món laboral.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*