El PRyA demana l’aigualeig de les places i carrers de Requena

Post també disponible en: Castellano

El PRyA sol·licita l’aigualeig amb aigua i sabó a pressió en totes les rajoles i llambordes de les vies públiques de Requena.

“Tan sols cal fer-se un volt per qualsevol carrer del nostre municipi per a poder veure la brutícia que presenten les rajoles i llambordes de les nostres places i carrers, tot això pel fet que fa anys que no es baldean per part de l’Ajuntament de Requena”. 

“Brutícia provocada per líquids abocats en el sòl durant anys amb la conseqüent taca, a més de la brutícia incrustada en aquestes rajoles i llambordes, alguna cosa que dona una mala imatge del nostre municipi que els requenenses no es mereixen”. 

“La deixadesa del govern socialista de Requena en la neteja i manteniment del nostre municipi comença a ser insostenible per als interessos de tots, perquè és una cosa a la qual no veiem que l’alcalde Mario Sánchez estiga intentant posar solució”. 

“Des del PRyA creiem que la neteja de la via pública és una obligació que el govern socialista no està complint, perquè no garanteix els serveis públics mínims. Tan sols cal fer-se un volt pel centre històric de la Vila, els carrers empedrats del centre, l’Avinguda Raval o les places d’alguns llogarets per a veure la brutícia en les seues rajoles i llambordes per la falta d’aigualeig amb aigua i sabó des de fa anys”. 

“Des del Partit de Requena i Llogarets no entenem com un alcalde que fa gala de tindre superàvit no procedeix a la neteja dels nostres carrers i places”.

“Cal destacar que el superàvit de l’Ajuntament s’ha generat amb l’estalvi de diners any rere any per no gestionar els pressupostos municipals, és a dir, per no gastar aqueixos diners en serveis públics com poden ser l’aigualeig de places i carrers, la neteja viària o el manteniment de la via pública”. 

“Des del PRyA exigim al govern socialista de Mario Sánchez que complisca amb la seua obligació i procedisca a la neteja mitjançant aigualeig amb aigua i sabó dels carrers i places de Requena i els seus llogarets”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*