Els Populars condemnen les pintades en la seua seu de Bétera i en el patrimoni municipal

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de Bétera ha denunciat que, en els últims dies, han aparegut diferents pintades en la seva seu, així com missatges amb insults escrits en el patrimoni públic del municipi.

Els fets, que vénen repetint-se des de fa diversos anys, i segons denúncia el regidor i portaveu Popular a l’Ajuntament de Bétera, Manuel Pérez, davant la Guàrdia Civil, s’han donat el 22 de febrer en una de les entrades del municipi on se situa una placa que fa referència a l’agermanament del municipi de Bétera amb el municipi italià de Pont de *Saint Martín. En aquesta placa es pot llegir “Puto PP” en una pintada escrita a retolador blau.

El mateix retolador blau amb el qual s’ha pintat la persiana de protecció de la seu del Partit Popular, de Bétera amb missatges contra la formació política.

“No sols s’ha atemptat contra les llibertats i els drets fonamentals recollits en la nostra Constitució sinó que a més s’atempta contra el patrimoni públic, és lamentable que amb la situació tan complicada en la qual vivim, per culpa d’uns quants incapaços de viure en societat, hàgim de malgastar recursos”, ha comentat Manuel Pérez.

El PP de Bétera condemna «profundament» aquests fets «que atempten contra les llibertats i drets fonamentals recollits en la nostra Constitució» i sol·licita a la resta de forces polítiques que «s’uneixin a la repulsa a aquests comportaments incívics».

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*