Els Populars de Bunyol demanen a l’equip de govern local “salvar a l’hostaleria i el sector serveis”

Post també disponible en: Castellano

En una nota de premsa remesa pel Partit Popular de Bunyol als mitjans, els Populars demanen a l’equip de govern l’exempció dels impostos municipals als sectors més castigats per la pandèmia.

“Els Populars de Bunyol exigim un estudi seriós i minuciós per a l’exempció d’impostos municipals als sectors de l’hostaleria i dels serveis”, segons asseguren.

“Els xicotets comerciants i autònoms del nostre poble, així com els treballadors que en ells estan, representen un dels majors teixits associatius del nostre poble. Mantenen el poble viu amb un dinamisme que només ells saben crear. Davant la magnitud de la crisi sanitària i les seues conseqüències econòmiques que tant els estan afectant i veient que l’Estat continua cobrant els impostos i es retarden les ajudes, considerem un imperatiu moral ampliar les mesures de l’anomenat Pla Resistir. En concret, la bonificació d’uns certs impostos que corresponen a l’àmbit municipal”.

“Ho demanem en l’anterior ple. Se’ns va dir clarament per part del PSOE, IU i Podemos que no. Considerem aquest fet insòlit i ple de falta d’empatia amb tots els nostres comerços, especialment, amb el sector de l’hostaleria i de serveis, els quals entre l’any passat i aquest acumulen unes pèrdues en alguns casos catastròfiques. Com que un xicotet comerç que tanca, ha de manar a l’atur als seus empleats i el deute que genera suposa un gran problema per a la resta de comerços del seu entorn”.

“Per això, tornem a demanar un estudi seriós i minuciós per per part del Govern de Bunyol per a bonificar els impostos municipals als sectors més afectats i realitzar un pla d’ajuda al lloguer com més prompte millor. No poden esperar. És urgent. Els comerços de Bunyol més que mai necessiten mesures efectives i clares del seu Ajuntament”, han finalitzat els populars.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*