Els populars de Camp de Túria acusen de “sectarisme” de la Generalitat Valenciana en els pressupostos de 2021

Post també disponible en: Castellano

“Els ajuntaments del PSOE es porten el 86% de les inversions mentres que els ajuntaments governats per PP, Compreels meus, C’s o partits independents es repartixen el 14% dels 20.063.085EUR que han anunciat invertir en 2021 a Camp de Túria”, segons el PP.

Esta setmana el Secretari d’Organització del PSPV i diputat autonòmica José Muñoz presentava els Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2021. Després de la reunió i publicació d’una infografia per a mostrar el repartiment d’inversions, es pot observar que el repartiment es fa d’esquena al conjunt de municipis i atenent a criteris de partit.

Es pot comprovar que dels un poc més de 20 milions d’euros que la Generalitat Valenciana promet invertir, el 86% anirà a parar als municipis governats pel PSOE.

També xoca que la Generalitat Valenciana s’oblide de plantejar inversions en municipis com a Serra, Gátova, Marines o planteja únicament 6.781EUR per a Loriguilla.

Per al Coordinar Comarcal Popular, Héctor Troià, “estos pressupostos de la Generalitat no arrepleguen les necessitats reals de la nostra comarca ni les peticions del conjunt de municipis que conformem Camp de Túria. Li exigim a Ximo Puig i a Mónica Oltra que prenguen nota de l’esforç que fem en tots els municipis i d’aquelles necessitats reals que tenim perquè el plantejament d’inversions responga a criteris de població i necessitats i no a la filiació política dels seus alcaldes”.

Des de Populars Camp de Túria seguim i continuarem reclamant a la Generalitat Valenciana que impulse la finalització de la CV-50 entre Benaguasil i l’A3, que tornen a posar en funcionament un servici d’urgències pediàtriques de dilluns a diumenge en l’Hospital de Llíria i que el transport comarcal que portem 5 anys esperant es pose en funcionament.

De no esmenar estos pressupostos per a 2021, la Generalitat Valenciana demostrarà que li preocupen més les sigles que les persones.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*