Els regidors del grup municipal Ciutadans Vilamarxant donen la pujada de 2020 per a la lluita contra el COVID-19

Post també disponible en: Castellano

Ha arribat l’hora d’actuar fermament, deixar arrere els discursos buits i aportar per a combatre esta pandèmia

Els edils de el Grup Municipal de Ciutadans Vilamarxant donen el 7 d’abril la quantitat de 1.273,49 euros per a la lluita contra el COVID-19 corresponents a la pujada de l’2% anual que la llei preveu per a l’any 2020.

Aquesta donació s’ha destinat a la Fundació per a la Investigació de l’Hospital General Universitari de València dirigit per Raquel Gálvez que canalitzarà aquests recursos per a tal fi. La fundació de l’Hospital General està a hores d’ara obrint diverses línies d’investigació contra el COVID-19 i necessiten recursos econòmics per proveir-se de la maquinària, eines, materials i productes per a iniciar aquesta investigació tan necessària en la Comunitat Valenciana. Tota aportació que se’ls preste és benvinguda i serà de gran ajuda per establir les bases de la lluita contra el virus.

Els regidors de la formació taronja del municipi de la comarca Camp de Túria compleixen així ho anunciat el 20 de març on van decidir passar a l’acció deixant enrere les paraules per apostar fermament en aquesta lluita, invertint part del seu salari per a la lluita contra el coronavirus. https://www.facebook.com/ciutadansvilamarxant/posts/3217174548301390

La pujada salarial anual de 2% és general per a tots els funcionaris públics i càrrecs electes, obligatòria per llei i irrenunciable, de manera que l’única forma de fer arribar aquests fons a la lluita contra el coronavirus és fent una aportació personal des dels comptes personals de cada un dels edils.

Segons ha assenyalat el portaveu de l’agrupació de Ciutadans Vilamarxant Xavier Jordi, “es tracta d’una decisió personal, que hem pres els tres regidors d’el grup municipal en solidaritat amb la ciutadania per fer front a les conseqüències de l’COVID-19 a tot l’estat espanyol. Ha arribat l’hora d’actuar fermament, deixar enrere els discursos buits, i posar recursos de les nostres butxaques per tal de lluitar contra aquesta terrible pandèmia que està arrasant el país. “, A més” convido a la resta de la població que desitge aportar fons a aquesta fundació a fer-ho i m’ofereix per posar en contacte a qui ho desitgi amb la Fundació per a la Investigació, que ara mateix estan buscant recursos “.

L’agrupació es posa a disposició dels veïns per posar a qui ho desitge en contacte amb la Fundació per a la Investigació de l’Hospital General Universitari de València. Per a això, la persona interessada es pot posar en contacte amb qualsevol regidor de Ciutadans Vilamarxant per sol·licitar informació sobre com fer la donació i conèixer quins són els tràmits necessaris.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*