Els Servicis Socials de l’Eliana continuen rebent el suport d’empreses locals i particulars

Post també disponible en: Castellano

El departament ha repartit entre el diumenge i el dilluns 50 racions de menjar, 945 quilos d’arròs, 810 botelles d’oli i 864 litres de llet entre les famílies més vulnerables

La regidoria de Polítiques Socials continua rebent ajuda d’empreses, comerços i particulars privats en la seua labor d’assistència a les famílies més vulnerables de l’Eliana durant la pandèmia global provocada pel Covid-19. I és que per a superar esta crisi social sense precedents l’Ajuntament està comptant des del principi amb el suport de gran multitud d’empreses i entitats que estan donant resposta per a aportar solucions alimentàries dels elianeros i les elianeras que necessiten especial atenció en estos moments.

Este diumenge el departament ha repartit 50 racions de menjar preparada en l’establiment dirigit per Alicia Plaça en la veïna localitat de la Pobla de Vallbona. Entre els plats preparats es trobaven racions d’arròs al forn, albergines farcides o costelles que s’han entregat a les llars més vulnerables. Per la seua banda, el supermercat Marco ha donat 945 quilos d’arròs, 810 botelles d’oli d’oliva i 864 litres de llet en un gest de solidaritat i responsabilitat empresarial amb els veïns i veïnes de l’Eliana. Ambdós aportacions han sigut coordinades pels Servicis Socials i distribuïdes a través del Banc d’Aliments.

Un exemple d’iniciatives particulars recents ha sigut la d’Amparo Nogués, monitora del CEIP Mare de Déu del Carme i treballadora de l’empresa de servicis de menjador, Contalabor, que va donar també el passat mes d’abril unes quantes caixes de fruita. En esta ocasió, l’empleada ha entregat per iniciativa privada dos bosses de menjar i llet per a una família de huit membres de la localitat.

La regidora de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, ha destacat el suport i altruisme d’empreses locals que, amb independència del seu sector i grandària, s’han posat en marxa per a ajudar les famílies i als particulars que diàriament proporcionen ajuda al Departament amb l’objectiu de formar part de la solució a esta crisi. “Si quelcom ha deixat molt patent esta pandèmia és la capacitat de superació col·lectiva i la generositat dels veïns i veïnes de l’Eliana que no permetran que ningú es quede sense cobrir les seues necessitats bàsiques. Des del consistori volem agrair públicament cada una de les iniciatives que van encaminades per a millorar la qualitat de vida dels que més estan patint les conseqüències del Covid-19”, ha ressaltat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*