Els vins d’Anecoop Cellers deixen empremta a Àsia amb set noves medalles

Post també disponible en: Castellano

El Concurs de vins per excel·lència d’Àsia, Àsia Wein Trophy, premia el bon fer d’Anecoop Cellers amb 4 medalles d’Or i 3 de Plata

Anecoop Cellers continua sumant reconeixements esta tardor. Després del seu pas per les principals capitals europees participant en els més reconeguts i prestigiosos concursos internacionals de vins, li ha arribat el torn a Àsia.

Més de 80 jurats diferents van avaluar els productes durant 4 dies de degustació i van concloure atorgar a Anecoop Cellers uns totals de 7 medalles, 4 d’Or i 3 de Plata, que han recaigut en les següents referències.

Els vins premiats amb medalla d’Or, tots amb D.O. València, han sigut: Venda del Port Nº18, 2015 i Venda del Port Nº12, 2017, elaborats per Celler La Vinya de La Font de la Figuera, i Reymos Selecció Dolça i Amant Rosé de Cellers Reymos, de Cheste.

Així mateix, les medalles de Plata han recaigut en els vins 3 IN ONE, 2018 i Cañadelas 718, 2017 de Celler la Vinya, i el vi amb D.O. Navarra Finca La Sierra , 2016 de Cellers Sant Martí, de Sant Martí d’Unx.

El concurs Àsia Wine Trophy s’ha convertit en l’actualitat en un dels concursos OIV (Organització Internacional de la Vinya i el Vi) més grans a nivell internacional i a Àsia. En cada edició, es troben, a més dels 140 jutges de tot el món, més de 30 representants de la premsa especialitzada més important d’Àsia per a informar directament sobre el concurs AWT.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*