Es manté el dispositiu sanitari este cap de setmana a Xest amb motiu de la celebració del MotoGP

Post també disponible en: Castellano

A causa de la celebració del MotoGP que acollirà el Circuit el proper cap de setmana, Xest mantindrà el dispositiu sanitari per controlar les entrades a la població per precaució davant la possible arribada de visitants.

“Tot i que el cap de setmana passat la situació va estar sota control, les mesures de seguretat es mantenen durant el proper divendres i dissabte, davant la incertesa de si el confinament perimetral de les comunitats autònomes es prolongarà i per la previsió de bon temps, que pot atraure a la gent “, expliquen des de l’Ajuntament. “No volem repetir l’experiència d’aquest estiu en la qual per dues persones es va produir un brot de trenta”.

Així, els accessos oberts a la població durant el divendres 13 i el dissabte 14 de novembre seran tres: la rotonda de la bàscula (CV-50), la rotonda de la plaça II República (CV-378) i la rotonda de l’IES Ricardo Marín (CV-50), en els quals hi haurà controls des de les 10 del matí fins a les 12 de la nit. La resta d’accessos a la població estaran tancats amb tanques de formigó.

Durant el cap de setmana, Protecció Civil repartirà mascaretes en els comerços i en la via pública i la Policia Local, en coordinació amb la regidoria de Comerç, recorrerà els comerços locals per recordar-los la normativa sanitària actual, com ja es va fer amb el pas a la nova normalitat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*