Es reprenen les activitats culturals a Xest amb cine i espectacles

Post també disponible en: Castellano

Tras el parón de actividades culturales a causa del confinamiento, la concejalía de Cultura ha realizado un completo programa de actos para los meses de junio, julio y agosto, siempre ajustado a las medidas de protección ante el contagio contempladas en la desescalada hacia la nueva normalidad. Para informar a la población se ha elaborado un programa que se buzoneará esta semana por los domicilios de la población y que ya está disponible en las plataformas informativas municipales.

“Reprenem l’activitat cultural perquè necessitem disfrutar i somiar que un món millor és possible. Perquè necessitem reflexionar sobre la vida i els nostres sentiments; compartir moments de bellesa i alegria i perquè necessitem compartir el dolor i l’esperanza”, ha manifestat la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente. “Espero que la programació tinga una bona acceptació i siga del grat de la majoria, estic segura de què els chestanos i chestanas col·laboraran perquè la seguretat es mantinga respectant les mesures exigidas”.

Tots els divendres hi haurà cine gratuït a les 22 hores en la plaça II República, on s’habilitaran quatre entrades i els acomodadors i acomodadores ubicaran al públic respectant la distància de seguretat. Les sessions de cine familiar a l’aire lliure s’obriran el 12 de juny amb Jumanji, i seguiran amb els títols Este xiquet necessita aire fresc, Volant Junts, Mia i el Lleó Blanco, Toy Story 4, Caçant Salvatges, Remon, una aventura extraordinària i Aladdín.

Els dissabtes es realitzaran espectacles, que tindran lloc a l’aire lliure o en el teatre Liceu. a partir de les 19 hores. El públic podrà disfrutar de monòlegs, concerts, sarsuela, circ, teatre, musicals, sketches i màgia, entre altres, començat el pròxim dia 13 amb l’espectacle Nino i Rafael, a les 19 hores en el teatre Liceu.

La programació dels caps de setmana d’estiu es tanca amb un cicle de cine en el Liceu, tots els diumenge a les 19 hores, que començarà el dia 13 amb la pel·lícula Fins que la boda ens separe. També es projectaran les pel·lícules Iaios, Un xicotet favor, Viure dos vegades, El millor està per arribar, Quasi impossible i Una qüestió de gènere.

“Agraïsc a la Comissió de Cultura i a les tècniques municipals el seu treball i col·laboració perquè en tan poc de temps esta proposta veja la luz”, ha apuntat la regidora.

Preus i punts de venda d’entrades

Cine · Teatre Liceu:

Anticipada: 3 euros

Taquilla: 3,5 euros

Espectacles · Teatre Liceu:

Persones adultes: 4 euros

Persones jubilades: 3 euros

Niños/as: 2 euros

Cine i espectacles en la plaça II República:

Entrada gratuïta

Hi haurà venda anticipada en els quioscos de la localitat. Per als espectacles que tinguen lloc en el teatre Liceu, la taquilla s’obrirà a les 17 hores el mateix dia de la representació i les localitats seran numerades, respectant l’aforament màxim permés i les mesures d’higiene i seguretat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*