L’Hospital de Manises rep més de mil dibuixos i cartes d’ànim a pacients i sanitaris

Post també disponible en: Castellano

Crear una actitud positiva, afavorir el benestar emocional i que l’entorn més proper “acompanyi” als pacients hospitalitzats és l’objectiu de la campanya “Els teus ànims, la nostra medicina” llançada per la Comissió d’Humanització de el Departament de Salut de Manises. Aquesta iniciativa ha rebut més de 1.000 dibuixos i missatges d’agraïment i d’ànim a les persones ingressades per coronavirus i professionals sanitaris. En la campanya s’animava als més petits a enviar dibuixos i cartes d’ànim que l’Hospital ha fet arribar als seus destinataris.
 
A causa de el confinament, molts nens i famílies que han estat llargues hores a casa seva han aprofitat el moment per fer dibuixos amb un missatge positiu i d’agraïment per al personal sanitari i les persones que estan hospitalitzats per aquesta malaltia. Molts d’ells també han enviat fotografies dels dibuixos penjant dels balcons per animar el veïnat amb ells.
 
A més, diversos col·legis s’han unit a aquesta iniciativa involucrant de forma activa als seus alumnes. Molts d’ells han manat cartes per transmetre esperança als pacients i força a tots els sanitaris de l’hospital. Arc de sant Martí i herois combatent el coronavirus han estat els més rebuts sota les paraules de “tot anirà bé”.
 
L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar als pacients hospitalitzats la proximitat del seu entorn més proper per generar una actitud positiva, millorant el seu benestar i necessitats emocionals. L’Hospital de Manises continua amb aquesta iniciativa, impulsada per la Comissió d’humanització, perquè arribin als pacients els missatges d’ànims per tal de fer més agradables seva estada i sentir el suport dels seus éssers estimats.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*