L’Ajuntament d’Alboraig suspèn les festes patronals de 2020

SONY DSC

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament valorarà la possibilitat de celebrar alguna activitat en funció de l’evolució de les dades i la situació general durant la desescalada

El Ajuntament d’Alboraig informa als seus veïns i veïnes de la suspensió de les festes patronals d’aquest any 2020, previstes per al mes de july.

Tot i que la Comunitat Valenciana es troba ja en la fase I de desescalada, la prudència s’imposa en aquesta decisió de l’consistori, l’objectiu és seguir prevenint el risc de contagis massius a la localitat en la mesura dels possible en els propers mesos.

Per al regidor de Festes, Vicent Darder, la suspensió d’aquestes celebracions “és un exemple de la responsabilitat i compromís d’aquest Ajuntament amb la salut comunitària. En festes és inevitable que es produïsquen concentracions incontrolables de persones i, encara que molts són a l’aire lliure, encara no sabem com evolucionarà l’alarma sanitària. La previsió és que en els propers mesos haurem de seguir mantenint les distàncies i controlant els aforaments, i per això hem pres aquesta decisió. Seguirem atents a les recomanacions de les autoritats sanitàries i valorarem més endavant si és segur organitzar algunes activitats en funció de les dades oficials “.

L’equip de Govern està estudiant la redistribució de el pressupost de les festes, sempre pensant en atendre les necessitats bàsiques dels veïns i veïnes del municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*