Les mesures per als municipis de menys de 10.001 habitants no s’apliquen a Xest

Post també disponible en: Castellano

Es mantenen les franges horàries i s’haurà de complir la normativa establerta en la Fase 1 de la desescalada

Ahir es va publicar al BOE l’Ordre per la qual es flexibilitzen certes restriccions derivades de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 en municipis xicotets.

Tal com es recull en l’Ordre SND / 427/2020, de 21 de maig, la flexibilització de les restriccions només s’aplicarà en municipis i els ens d’àmbit territorial inferior quan tinguen menys de 10.001 habitants i una densitat de població inferior a 100 habitants per quilòmetre quadrat. Per això, no s’aplica a Xest, ja que, tot i ser una localitat de menys de 10.001 habitants, la seua densitat supera els 100 habitants per quilòmetre quadrat.

Només podran realitzar-se les activitats permeses en la Fase 1 de la desescalada, de manera que es mantenen les franges horàries de la fase 0 i es permet als establiments obrir únicament les terrasses a l’aire lliure. Pel que fa a la flexibilització per a municipis de menys de 10.001 habitants i menys d’una densitat de 100 habitants per quilòmetre quadrat per practicar esport a una distància màxima de 5 quilòmetres, incloent municipis adjacents, tampoc està permès en aquesta fase per a municipis amb les característiques de Xest. L’Ajuntament demana a la ciutadania col·laboració i respecte a la normativa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*