La regidoria de Turisme llança #BuñolDesdeCasa, una iniciativa turística digital per a conéixer el municipi en els temps de quarantena

Post també disponible en: Castellano

La crisi sanitària de l’Covid-19 deixa a milers de valencians tancats a casa. Una tancada ple d’inseguretat davant unes conseqüències incertes, però de gran envergadura. Davant d’això, molts trobem a faltar sortir a passar i respirar aire fresc.

El municipi de Bunyol s’ha convertit, en els últims anys, en un lloc ideal perquè els habitants de València i voltants es desplacin el cap de setmana i surtin de la ciutat a caminar i gaudir dels seus paratges naturals que el converteixen en un pulmó verd a tan sols 20 minuts de València.

Per això, des de la Regidoria de Turisme, Bunyol ha volgut, durant aquest període, donar a conèixer el seu poble de manera diferent i actualitzar-se. Per a això, des dels seus perfils en xarxes socials com a través del seu web, llancen diàriament visites virtuals dels seus paratges més emblemàtics, com el seu castell de l’S.XIV (un dels més ben conservats de la Comunitat Valenciana) o del seu espectacular paratge natural de la Cova Turche, decorat per una cascada i últim tram de la seva Ruta del Aigua així com del seu auditori a l’aire lliure construït en roca escarpada. 

Però a més d’això, al llarg d’aquesta quarantena, pujaran documentals i vídeos de curiositats històriques del municipi, com la del seu cementiri maçònic, l’únic conservat en el franquisme i que ha arribat fins als nostres dies. Una infinitat de recursos per entretenir-se i conèixer Bunyol de forma diferent i viatjar sense moure’t de casa. Arriba un nou turisme rural de Quarantena. Però tranquils: aviat podrem visitar-lo de veritat.

Podeu veure # BuñolDesdeCasa al seu web o al seu Facebook o Instagram

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*