La bunyolense Mª José Mira Veintimilla, coordinadora de subministraments de la Generalitat Valenciana enfront de la crisi del Covid-19

La buñolense María José Mira.

Post també disponible en: Castellano

La secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, la buñolense Mª José Mira, és la comissionada de la Presidència de la Generalitat per assumir la coordinació de subministraments i els contractes competència de la Conselleria de Sanitat relacionats amb l’estat d’alarma pel Covid-19 . El sector sanitari “precisa disposar de recursos suficients per a la contenció i mitigació de la malaltia, però també als serveis socials, a el sector de la distribució, de l’transport i, en general, a persones, famílies, empreses i autònoms que s’han vist obligats a introduir un parèntesi de durada encara indeterminada en la seva activitat “.

La Conselleria de Sanitat, en la qual està a el front Ana Barceló, se centra en la part assistencial, de protecció i atenció. I és Mª José Mira la que assumeix la coordinació, compra i gestió dels subministraments necessaris per proveir de material a el personal sanitari de tota la xarxa assistencial.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha decidit assumir més control en la crisi sanitària que està provocant la pandèmia de l’coronavirus i ha assumit des de Presidència la compra i gestió dels subministraments necessaris per proveir de material a el personal sanitari de tota la xarxa assistencial.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*