Esquerra Unida de Bunyol dóna a conèixer als que formen la seva candidatura per a les municipals del 26 de maig

Candidatura de EU a las elecciones municipales en Buñol.
Candidatura de EU a las elecciones municipales en Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Candidatura de EU a las elecciones municipales en Buñol.
Candidatura de EU a las elecciones municipales en Buñol.

Aquest dimecres l’Assemblea d’EUPV de Bunyol ha triat la seva candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig

La llista està composta per vuit dones i set homes i està estructurada amb una composició paritària combinant de forma igualitària a dones i homes. Aquesta ha estat qualificada pel coordinador local d’EU de Bunyol, Chimo Masmano Ruiz, “com a llista d’esquerres d’excel·lent preparació política i professional de tots els seus components i una garantia de treball per Bunyol basat en l’experiència en la gestió municipal”, segons la formació.

“La candidatura aprovada ha estat escollida seguint el criteri polític de preparació i experiència dels seus membres per a la gestió i la política municipal d’esquerres, una llista oberta amb persones joves que s’han anat incorporant al projecte municipal d’EUPV”.

“A la candidatura participen dos llicenciats en Ciències polítiques, tres treballadors industrials, una advocada treballadora tècnica de l’administració local, una enginyera de la construcció, un llicenciat en administració i direcció d’empreses, una treballadora d’educació infantil, una tècnica en farmàcia, dues treballadores de l’àrea d’infermeria de la residència de majors de Bunyol, la coordinadora de serveis generals de la mateixa residència, un estudiant i un empresari oficial de la construcció. Persones totes elles coneixedores de la realitat de Bunyol i que pretenen aportar el seu treball, il·lusió i coneixements per un Bunyol millor a través de la política municipal”, segons EU.

La proposta de la llista ha estat recolzada per quaranta-dos vots a favor produint dues abstencions.

Els components són:

 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*