Esquerra Unida-Unides Podem presenta la llista dels seus candidats a les eleccions municipals de Bunyol que lidera Chimo Masmano Ruiz

Post també disponible en: Castellano

La Sala polivalent El Mercat de Bunyol ha acollit l’acte de presentació la coalició Esquerra Unida-Unides Podem en la localitat. En l’acte, realitzat la vesprada d’aquest dimarts, es va donar a conéixer a cadascun dels integrants que componen la llista per a les pròximes eleccions municipals.

En l’acte van participar Chimo Masmano Ruiz, com a cap de llista; i Mati Mes Va muntar, com a número dos, a més de Rosa Pérez Garijo, la Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana i diputada de les Corts Valencianes per València en el grup parlamentari de Unides Podem.

Durant la seua exposició, Pérez Garijo va fer al·lusió als seus grans llaços amb Bunyol i a l’exemple que és per a molts: “Bunyol sempre ha sigut un referent per a tota l’esquerra valenciana, des de les alcaldies amb el PCE fins a les d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV). Ximo, Minerva i Rafa van ser grans alcaldes que van fer de Bunyol tot un símbol de drets i llibertats”.

“Ara és el torn de Chimo Masmano Ruiz amb Esquerra Unida-Unides Podem per a continuar avançant en polítiques públiques al servei de la classe treballadora”, afegia Rosa Pérez Garijo.

Fotos: José L. Montón

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*