Este divendres, 3 d’agost, tindrà lloc a Vilamarxant la Caminada Nocturna 2018

Encara podeu apuntar-vos a l’Ajuntament de Vilamarxant o al web de Senderistes Les Rodanes.
Encara podeu apuntar-vos a l’Ajuntament de Vilamarxant o al web de Senderistes Les Rodanes.
Encara podeu apuntar-vos a l’Ajuntament de Vilamarxant o al web de Senderistes Les Rodanes.
Encara podeu apuntar-vos a l’Ajuntament de Vilamarxant o al web de Senderistes Les Rodanes.

Ja hi ha més de 200 persones inscrites. Encara podeu apuntar-vos a l’Ajuntament de Vilamarxant o al web de Senderistes Les Rodanes.

Este divendres, 3 d’agost, se celebrarà la VIII Caminada Nocturna. Pujada a La Rodana. Una cita ja tradicional en el calendari estiuenc vilamarxanter i que sempre congrega un gran nombre de veïns i veïnes que volen gaudir dels nostres paratges naturals i de l’esport a l’aire lliure amb la família o els amics.

Ja hi ha més de 200 persones inscrites per acudir a este esdeveniment. Vos recordem que per participar-hi és obligatori estar apuntat o apuntada i que les inscripcions es tancaran este mateix divendres (a les 14 h) o quan s’arribe a la xifra màxima de 300 participants.

Podeu inscriure-vos a la pàgina web de Senderistes Les Rodanes: http://senderistescavilamarxant.blogspot.com/ o a l’Ajuntament de Vilamarxant.

Vos recordem que esta Caminada és una prova gratuïta i no competitiva, oberta a tota la població per fomentar l’esport i gaudir d’una vetlada als nostres espais naturals més representatius.

L’eixida serà des de l’avinguda 2 de Maig a les 19.15 h i l’arribada està programada al voltant de la mitjanit, també a l’avinguda 2 de Maig.

El recorregut és circular, de 12,700 quilòmetres. La majoria del trajecte transcorrerà per camins de terra, sendes i pistes d’asfalt. A més, les persones participants podran decidir la dificultat del recorregut, de manera que aquelles o aquells que vulguen pujaran a La Rodana Gran, mentre que la resta continuarà cap a la Bassa Barreta. En este últim punt, totes i tots els caminats soparan.

Per això, les i els participants hauran de portar el sopar i beguda suficient per a tot el recorregut. La vetlada estarà amenitzada, com en edicions anteriors, pel quintet de vent local Ad Libitum.

A banda del sopar i la beguda, des de l’organització recorden que caldrà portar roba i calçat còmodes, llanterna o frontal. Aquells que vulguen també podran portar-se cadires per seure durant la parada a la Bassa Barreta. L’organització sí que facilitarà llum artificial a este paratge.

Esta activitat està organitzada per l’Ajuntament de Vilamarxant amb la col·laboració de Senderistes Les Rodanes, la secció de muntanya del Club d’Atletisme Vilamarxant.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*